Две неправилно паркирани возила раздразниха столичани. Двата случая са на

...
Две неправилно паркирани возила раздразниха столичани. Двата случая са на
Коментари Харесай

Трябва ли майките да увреждат джиповете, за да не спират така?

Две погрешно паркирани возила раздразниха столичани. Двата случая са на разнообразни места и в разнообразни дни, само че случаите са съвсем идентични.

В първия  джип " Форд " безочливо блокирал алея, с което блокира придвижването на други коли и най-много на майки с колички, както се вижда и на прикачената фотография от възмутена майка.



" С дръжката на количката е трябвало да му оставиш една хубава следа. Та този паркинг да му коства 1000лв за багра. Аман от селяндури. ", поучава Милен Игнатов.

" На 112 звънни, ще има да го търси на углавен паркинг - ще остави там към 120 лв., предлага Ирина Д.

В другия случай още веднъж е с джип. Возилото е паркирано върху тротоар до учебно заведение.

Някои консуматори пазят лидера в нарушаване с аргумента, че няма обезпечени задоволително паркоместа.

" Училищата са длъжни да имат паркоместа. Задължават хората да си карат децата там и броя на едно учебно заведение стига над 500 деца всяка заран и всеки след обед, а в това време няма паркинг няма обособена улица. Следователно тука няма нарушаване - индивидът е търсил да спре, с цел да не пречи на хората и също така тротоари в никакъв случай не е имало в тази държавица, тъй че го одобряваме за паркомясто. ", счита Кристиан.

" Ако имаше орган, който да управлява и да глобява съответно - от дълго време да са се научили хората да стопират по-далеч, да вървят повечко пешком и да мислят къде и какво да вършат. Но неналичието на надзор разрешава да се мисли по този безразсъден метод, че учебното заведение трябвало да има наложително парко места, ", разяснява различен консуматор.

Остава въпросът - би трябвало ли майките да повреждат джиповете, с цел да не стопират по този начин? Или органите на реда ще си свършат работата.

 

 Снимка: Любо Иванов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР