Две летовнички от Русия откриха писмо в бутилка. В понеделник

...
Две летовнички от Русия откриха писмо в бутилка. В понеделник
Коментари Харесай

Руски туристки намериха писмо в бутилка край Ропотамо

Две летовнички от Русия откриха писмо в бутилка. В понеделник те отишли на разходка с яхта по устието на река Ропотамо. Там в бутилка от минерална вода разкрили писмо, написано на български език и сумата от 10 лв., с която изпращачите молят намерилия писмото да се почерпи за тяхно здраве.

В писмото няма дата и не може да се реши, какъв брой дълго е плавало от Поморие до Приморско. Двете дами считат, че находката ще им донесе шанс, защото са изпълнили желанието на подателите.

" Разбрахме, че това семейство Василеви, са били на отмора в Поморие. И решили да хвърлят тази бутилка в морето с вяра, някой да я откри и да изпие за тяхно здраве едно кафе ", сподели туристката Наталия Лабанова от Русия.

" Скъпо мое семейство Василеви, вие в този момент сте за мен като другари. Вие сте написали доста топли думи, поискали сте обич, благополучие и в живота за тези, които намерят бутилката. Аз също желая да ви пожелая благополучие, което сте пуснали да плува по море, да се върне при вас многократно, хиляди пъти, тъй че да влезе още веднъж във вашия живот ", сподели още туриската Дилара Зайниева от Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР