Две ключови учреждения за бизнеса и гражданите - Агенцията по

...
Две ключови учреждения за бизнеса и гражданите - Агенцията по
Коментари Харесай

Агенцията по вписвания спусна кепенците

Две основни институции за бизнеса и жителите - Агенцията по вписвания и Агенцията по геодезия, картография и кадастър, краткотрайно не работят с клиентите си. Същото важи и за някои услуги в Националната организация по приходите. Затрудненията са поради действия, свързани с процесите по годишно привършване за 2018 година и превключване работата на осведомителните системи за 2019 година, обясниха от трите ведомства.

Най-дълго ще останат затворени гишетата в Службата по вписвания в Пловдив, която няма да дава услуги до 18 януари в това число. До 11 януари няма да се одобряват заявки за услуги на жители в приемната на Кадастъра. В рамките на проверката само гише „ Получаване “ ще работи без спиране. На същия режим, без смяна, ще продължи приемането на заявки по електронен път. Това става посредством КАИС портала на Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

До на следващия ден, 10 януари, в Национална агенция за приходите няма да действа електронната услуга за подаване за заявки за регистрация и дерегистрация по ЗДДС. Тези документи ще се подават на книжен притежател в офис на данъчните по регистрация. Също до 10 януари няма да работят електронните услуги за подаване на искане за издаване на документ и за потвърждаване на публикуван личен идентификационен код (ПИК).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР