Новобранецът от WNBA Кейтлин Кларк няма да замине за Париж

...
Новобранецът от WNBA Кейтлин Кларк няма да замине за Париж
Коментари Харесай

Очаква се Кейтлин Кларк да бъде извън препълнения със звезди олимпийски списък на националния отбор на САЩ по баскетбол, съобщават доклади

Новобранецът от WNBA Кейтлин Кларк няма да замине за Париж идващия месец за летните олимпийски игри, съгласно голям брой отчети.

Съобщава се, че 22-годишната звезда е била изключена от листата на тима на Съединени американски щати, оповестиха Associated Press и The Athletic, базирайки се на източници. Не е направено публично известие.

АП, която получи цялостния лист от човек, осведомен с решението, заяви, че макар че Кларк няма да замине за Париж, се чака Съединени американски щати да излъчи звезда Претъпкан тим, до момента в който търси още един златен орден.

Бритни Гринър, която ще означи за първи път интернационална игра, откогато беше арестувана в съветски затвор за 10 месеца през 2022 година Гринър сподели, че ще играе в чужбина единствено за Олимпиадата.

Към двойката ще се причислят олимпийските ветерани Бреана Стюарт, Аджа Уилсън, Нафиза Колиър, Джуел Лойд и Челси Грей. Келси Плъм и Джаки Йънг, които помогнаха на Съединени американски щати да завоюват първия златен орден 3x3 на Игрите в Токио през 2021 година, също ще бъдат в тима.

В от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР