ИЗЪНРЕДНО: Дете изпадна в кома след нелеп инцидент в Плевен.

...
ИЗЪНРЕДНО: Дете изпадна в кома след нелеп инцидент в Плевен.
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Дете изпадна в кома след нелеп инцидент в Плевен

ИЗЪНРЕДНО: Дете изпадна в кома след безразсъден случай в Плевен. Дете изпадна в кома, паднане от сцената на тетатъра в Плевен.

От Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ – Плевен оповестиха във Facebook за случая:

„ По време на подготовка на Детска театрална студия към ДКТ „ Иван Радоев “ – Плевен, с ръководители Адриан Филипов и Ива Николова, се случи тежък случай с момиче от школата, което е настанено в реанимация УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “ – Плевен “.

ИЗВЪНРЕДНО: Дете изпадна в кома след безразсъден случай в Плевен 08.06.24 18:39 Боян Чуков шокиращо: Става по-вероятно Русия да използва тактическо нуклеарно оръжие! 08.06.24 18:13 Ето къде се скри в деня за размисъл Димитър Главчев (ВИДЕО) 08.06.24 17:42 Убийство с дървена вила и тухла потресе Стара Загора! 08.06.24 17:20 Украйна нападна Южна Русия в Северна Осетия! 08.06.24 16:53

Към момента положението на падналото момиче е нормализирано, излиза наяве от известието. В текста се афишира, че по случая се води следствие от страна на полицията и прокуратурата. Води се и вътрешно следствие от страна на управлението и съответните служби в театъра.

Обявените премиерни спектакли на Детска театрална студия към ДКТ „ Иван Радоев “ се анулират, закупените билети могат да бъдат върнати и сумите възобновени.

SafeNews разгласява текста без редакторска интервенция:

 

СЪОБЩЕНИЕ От името на Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ – Плевен По време на подготовка на Детска театрална студия към ДКТ „ Иван Радоев “ – Плевен, с ръководители Адриан Филипов и Ива Николова, се случи тежък случай с момиче от школата, което е настанено в реанимация УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “ – Плевен. Към момента положението на момичето е нормализирано. Благодарим за бързата и професионална помощ на плевенските лекари! По случая се води следствие от страна на полицията и прокуратурата, както и вътрешно следствие от страна на управлението и съответните служби в театъра. Всички се молим за бързото възобновяване на момичето! Обявените премиерни спектакли на Детска театрална студия към ДКТ „ Иван Радоев “ се анулират. Може да възстановите цената на закупените билети на касата на театъра.

Още вести четете в: Живот, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР