Две жени обвиниха актьора Крис Нот, най-известен като Тузаря от

...
Две жени обвиниха актьора Крис Нот, най-известен като Тузаря от
Коментари Харесай

Две жени поотделно обвиниха „Тузаря“ в изнасилване

Две дами упрекнаха артиста Крис Нот, най-известен като " Тузаря " от " Сексът и градът ", в обезчестяване. Обвинителките, които желаят да останат анонимни и се показват под псевдонимите Зоуи и Лили, не се познават и са съобщили за инцидентите независимо една от друга. Зоуи, която към този момент е на 40, и Лили, в този момент на 31, твърдят, че са били полово насилвани от Нот. Инцидентите са се случили с разлика повече от десетилетие - надлежно в Лос Анджелис през 2004 година и в Ню Йорк през 2015 г. 

Двете дами са се обърнали към Hollywood Reporter поотделно, с месеци разлика. Но и двете настояват, че са били провокирани от мъчителните мемоари, които са им причинили рекламите и репортажите в медиите за продължението на сериала " Сексът и градът ". В новия епизод на HBO Max „ И просто по този начин “ Нот повтаря ролята си на Тузаря. 

Лили, в този момент публицист, се свърза към сайта през август.  „ Не съм сигурна по какъв начин се отнасяте към този вид истории и дали бихте намерили и други жертви “, написа тя в имейл. Зоуи пък потърсила изданието през октомври. Тя към момента работи в развлекателната промишленост и се опасява от следствията, в случай че самоличността й бъде разкрита. „ Бях заровила надълбоко този спомен. Но когато го видях още веднъж в ролята на Тузаря в „ Сексът и градът “, взех решение, че би трябвало да опиша кой е той “, споделя тя. 

След като от изданието се свързали с него, Крис Нот изпратил на Hollywood Reporter изявление: „ Обвиненията против мен, отправени от хора, които съм срещал преди години, даже десетилетия, са изрично погрешни. Тези истории може да са отпреди 30 години или отпреди 30 дни, но за мен „ не “ постоянно значи „ не “ — това е линия, която в никакъв случай не съм прекрачвал. Срещите ми винаги са били по взаимно единодушие. Не знам сигурно за какво тези истории излизат сега, само че знам: не съм нападал тези дами “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР