Две години след трагичната смърт на младия певец Денис Теофиков

...
Две години след трагичната смърт на младия певец Денис Теофиков
Коментари Харесай

Емилия с горчив спомен: Денис Теофиков не е посегнал сам на живота си

Две години след трагичната гибел на младия артист Денис Теофиков фолкдивата Емилия продължава да не има вяра, че той е протегнал ръка на живота си.

Изпълнителката има няколко дуета с Денис, който вечно остана на 21 години. До през днешния ден обаче някогашната пайнерка продължава да заобикаля да показва мнение по тематиката, с цел да не се забърква в спекулации. Въпреки това преди броени дни в предаването „ Събота вечер ” по Българска национална телевизия Емилия показа, че не може и не желае да повярва, че „ това младо, надарено момче ” може да намерения да се сбогува със света. 
                             

Денис Теофиков почина на 24 октомври 2021г. след рухване от седмия етаж на постройка. На погребението на 29 октомври на Цетралните софийски гробища пристигнаха да си кажат последно довиждане с младия реализатор доста близки, сътрудници и фенове. Многолюдната навалица го изпрати, само че седмици по-късно продължаваше да се дискутират елементи към трагичния случай. Повечето му фенове имат вяра във версията, че Денис персонално е протегнал ръка на живота си. Не по този начин обаче мисли Емилия.

„ Познавах Денис, ужасно доста време прекарвахме около работата. Той обичаше музиката, живота, всичко, което му се случва. Беше безпределно благополучен и не ми се има вяра, че такова младо, хубаво момче може да... дори не желая да допускам ”, означи певицата пред водещия Орлин Павлов. Пред него гя посочи, че не е била на мястото на случая и не би могла да знае каква е истината. Затова и не желае влиза в догатки. Това, което знае сигурно е, че се е изгубил един огромен гений. „ Той щеше да бъде една от огромните звезди освен в България, само че и на открито. Той пееше и друга музика ”, споделя Емилия. 
                             

Емилия носи Денис надълбоко в сърцето си и е щастлива с дуетите, които е направила с него. Тя акцентира, че хората не престават да го слушат още и има вяра, че той ще остане вечно и в техните сърца.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР