Две години след края на „Под прикритие“ Захари Бахаров и

...
Две години след края на „Под прикритие“ Захари Бахаров и
Коментари Харесай

Захари Бахаров И Сано Отново Заедно

Две години след края на „Под прикритие“ Захари Бахаров и Александър Сано още веднъж ще си партнират в сериал. Този път обаче хитовите сътрудници няма да влязат в кожата на мафиоти, тъй като новата продукция е обществена драма.

„Денят на бащата“ е сериал, който се продуцира от Българска национална телевизия. Минисериалът ще се състои от шест епизода, фотосите на които към този момент започнаха. Захари Бахаров ще извърши една от основните функции дружно с колежката си Весела Бабинова, позната от кино лентата „Вездесъщият“ и театралните постановки „Хамлет“ и „Нощна пеперуда“.

В поредицата вземат участие още Глория Петкова и Лидия Инджова, а актьорският си дебют ще направи и Патрик Шон Хесън, който е най-малкият в екипа. „Денят на бащата“ е основан на същински случаи и се занимава с публично важен проблем.

В шестте епизода ще бъде разказана историята на разпадащо се семейство и мъчителните последици, с които един бракоразвод бележи живота на родителите и техните деца. Поредицата нищи проблемите, свързани с детското отчуждение, родителската отговорност, контузиите в ранна възраст, негласната процедура бащите да бъдат лишавани от право на настойничество.

Изпълнителен продуцент е Мартичка Божилова, а в сценарния екип са Теодора Маркова и Георги Иванов, познати с работата си в „Под прикритие“ и кинофилма „Дъвка за балончета“, за който завоюваха „Златна роза“ за най-хубав сюжет на фестивала във Варна.

Режисьор на новия сериал на Българска национална телевизия е Павел Веснаков. Продукцията към този момент попадна в селекцията на най-престижния обзор на международната продукция на сериали „Серие Сериес“ във Фонтенбло, Франция.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР