Руски журналист бе убит при атака с дрон в Източна

...
Руски журналист бе убит при атака с дрон в Източна
Коментари Харесай

Руски журналист бе убит при удар с дрон в Източна Украйна

Руски публицист бе погубен при офанзива с дрон в Източна Украйна, където се готвеше да прави репортаж, съобщи Франс прес, като се базира на медията на убития публицист.

Преди три дни различен съветски сътрудник почина покрай фронта, отбелязва Агенция Франс Прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.

" Нашият сътрудник Никита Цицаги бе погубен при офанзива с дронове на украинската войска ", заяви в информационното приложение " Телеграм " медията News.Ru.

Според съветската медия офанзивата е била осъществена в зоната на манастира " Свети Николай ", който се намира покрай град Угледар, където от месеци се водят яростни сражения.

В четвъртък, при офанзива с дрон на украинските сили в Голмивски, село, което се намира под съветски надзор и покрай фронтовата линия в Донецка област, бе погубен публицист от съветската държавна телевизия.

Руското външно министерство упрекна Украйна, че съзнателно взима за цели публицисти, отбелязва Агенция Франс Прес.

В началото на този месец съветският президент Владимир Путин съобщи, че минимум 30 съветски публицисти са починали при отразяване на събитията в Украйна след началото на войната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР