Дванайсет години и осем месеца затвор получи 37-годишният Йорго Колев

...
Дванайсет години и осем месеца затвор получи 37-годишният Йорго Колев
Коментари Харесай

12 години и 8 месеца затвор за баща, изнасилвал дъщеря си

Дванайсет години и осем месеца затвор получи 37-годишният Йорго Колев поради това, че със мощ и закани неведнъж изнасилвал родната си малолетна щерка в русенското градче Мартен, написа "Монитор ".

Мъжът би трябвало да заплати и 60 000 лв. обезщетение на потърпевшата за породените й премеждия. Присъдата е на Окръжния съд в Русе.

Делото се гледа по процедурата на съкратеното правосъдно разследване, като бащата призна виновността си и това понижи наказването му с една трета. Максималната присъда за това закононарушение е 20 години затвор, а съдът постанови 19 години. Присъдата може да се апелира пред Великотърновския апелативен съд. Адвокатът на Йорго съобщи, че тази опция ще бъде употребена.

За извращенията, траяли година и четири месеца, станало ясно през януари т.г., когато майката Десислава Малчева хванала мъжа си и щерка си по време на сексуален акт. Тогава дамата подала тъжба в полицията и казусът почнал да се разплита. Гнусните действия на бащата почнали през октомври 2015 година, когато момичето било 14-годишно. То останало да живее единствено с татко си и двете си по-малки братчета в къща чартърен, защото майката отпътувала да работи в чужбина. Детето търпяло униженията от позор, а и се страхувало, че в случай че каже на някого и бъде изведено от фамилията, няма да има кой да се грижи за братчетата й. Те били на 9 година и на 11 година, когато бащата почнал да насилва щерка си. Трите деца сега са настанени в спешен център.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР