Двамата холандски футболисти, които преговаряха с ЦСКА в последните дни

...
Двамата холандски футболисти, които преговаряха с ЦСКА в последните дни
Коментари Харесай

ЦСКА очаква отговор от двама до дни

Двамата холандски футболисти, които преговаряха с ЦСКА в последните дни – централният нападател Ларс Велдвайк (26 г.) и бранителят Стивън Перейра (24 г.), ще дадат своите отговори на клуба до седмица. Те са мечтани от алените и са получили съответни предложения, които са оповестили, че ще обсъдят със своите мениджъри. Очаква се идващия вторник или сряда Велдвайк и Перейра да кажат дали ще подпишат с ЦСКА. Те са близки с сегашния футболист на армейците Едвин Джеси.

Велдвайк пристигна в София преди мача с Берое от последния кръг и го изгледа от ВИП ложата на “Армията”, а няколко часа по-късно се прибра в Холандия. Твърди се, че в София е бил и централният защитник Перейра, който през последните сезони е играл във втородивизионния холандски МВВ Маастрихт. Те са огледали стадиона и базата на ЦСКА, като са създали и разходка из Coфия. Перейра разгласи в обществените мрежи, че престоят му в Маастрихт е завършил, а в този момент търси доста по-голямо предизвикателство. Освен като централен бранител той може да играе и като десен бек. ЦСКА сигурно ще се укрепи и на двете позиции през лятото. Перейра е национал на Кабо Верде. Той е младеж на Цволе и има три мача за тима в холандския хайлайф. От 2015 година играе за МВВ Маастрихт, като е закрепостен титуляр със 112 мача и 3 гола във всички шампионати.

Таранът Велдвайк пък има едно присъединяване за националния тим на ЮАР. Той е роден в Холандия, само че татко му е от африканската страна и Ларс има право да играе за нея. Точно преди седмица нападателят се раздели с елитния Грьонинген и сходно на Перейра е със статут на свободен сътрудник.

Червените работят интензивно по лятната селекция. Според осведомени, тя ще включва сред 5 и 7 нови попълнения. Ще се изчака обаче назначението на новия треньор, преди да се премине към сключване на контракти и разлъка с някои играчи.

“Тема спорт”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР