Двама заложници с двойно гражданство, румънско и израелско, са сред

...
Двама заложници с двойно гражданство, румънско и израелско, са сред
Коментари Харесай

Двама заложници с румънско гражданство са освободени от ХАМАС

Двама заложници с двойно поданство, румънско и израелско, са измежду освободените от Ивицата Газа след размяната сред Израел и ХАМАС, която се състоя на 26 ноември. За това е уведомило Министерството на външните работи на Румъния, съобщи Аgerpres .

" Вследствие на разясненията на Министерството на външните работи по отношение на активността на Междуведомствения спешен център, Министерство на външните работи осведоми, че на 26 ноември 2023 година, неделя, две лица с двойно поданство, израелско и румънско, пребиваващи в Държавата Израел, са освободени ", са показали от румънското Министерство на външните работи.

" В момента четирима души с двойно поданство, израелско и румънско, към момента са заложници в Ивицата Газа, подтекст, в който Министерството на външните работи още веднъж декларира нуждата от освобождение на всички заложници в Ивицата Газа. Министерство на външните работи приветства дипломатическите старания на Съединени американски щати, Държавата Катар и Арабска република Египет за освобождението на заложниците в Ивицата Газа. Посолството на Румъния в Тел Авив и Генералното консулство на Румъния в Хайфа поддържат връзка с израелските управляващи ", са показали още от румънското ведомство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР