Двама полицейски служители са приети в УМБАЛ-Бургас с различни наранявания

...
Двама полицейски служители са приети в УМБАЛ-Бургас с различни наранявания
Коментари Харесай

Двама полицаи са в болница след зрелищна гонка с дрогирани

Двама полицейски чиновници са признати в УМБАЛ-Бургас с разнообразни пострадвания след зрелищна гонка.

Вчера към 19 ч. в региона бургаския кв. " Крайморие " чиновници от " Гранична полиция " подали сигнал за прекъсване на автомобил " Мерцедес ", със софийска регистрация, чийто лидер не се подчинил на разпорежданията и увеличавайки скоростта си траял в посока Бургас. Последван е от длъжностен автомобил, като е поискано в допълнение полицейско подпомагане, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

" Мерцедесът " минал през бул. " Тодор Александров ", ул. " Спортна ", ул. " Индустриална " и се насочил към местността " Върли бряг " по черни пътища. В центъра на " Върли бряг ", заради придвижване с несъобразена скорост " Мерцедесът " блъска два служебни автомобила " Грейт Уол Хоувър " (паркирани за блокиране на пътното платно, като единия от тях отскача и наранява полицейски чиновник.

Той е прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лекуване с фрактура на лявата ръка, без заплаха за живота. В опит автомобила да бъде спрян са създадени изстрели със стоп-патрони. Засегнат е втори полицейски чиновник, който е настанен за наблюдаване в хирургично поделение на УМБАЛ-Бургас.

" Мерцедесът " е спрян на входа на Средец и са арестувани лидерът - 29 годишен престъпно проявен и осъждан мъж от ямболското село Джинот и неговият 41-годишен сателит от Зимница. Водачът е тестван за алкохол (дрегерът е отчел негативна проба), както и за опиати. Пробата за приложимост на амфетамин и метаамфетамин е била позитивна.

Тестван е и мъжът от Зимница, като алкохолната проба е била негативна, а за опиати - позитивна на метаамфетамин. Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа.

Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР