Двама от най-перспективните ни състезатели Николет Костова и Божидар Аврамов

...
Двама от най-перспективните ни състезатели Николет Костова и Божидар Аврамов
Коментари Харесай

Божидар Аврамов: Всички дадоха душа и сърце в тренировките, а това ме зареди



Двама от най-перспективните ни състезатели Николет Костова и Божидар Аврамов се завърнаха от интернационален лагер в Гърция, а след три дни целия народен тим ще отпътува за лагер в Русия.



„ Двата лагера протекоха прелестно. На единия бях поканен, а на другия отидох по свое предпочитание. Обстановката беше прелестна. Имаше въодушевление. На лагера в Испания отидох през клубния  си тим – „ Рамус “, а на този в Гърция бях като член на националния тим. Това което ме впечатли, беше приятелското отношение, което имаха. Отнесоха се прелестно към нас. Харесах това, че всички се раздаваха до дъно. Даваха душа и сърце, а това доста ме зареждаше и ме накара и аз да се впиша в тази огромна общественост “, показа особено за БНР Божидар Аврамов.



„ За мен персонално първото съревнование ще бъде на 5 и 6 февруари. Следващата седмица имаме държавно състезание. След това ми следва мощен шампионата за Президентската купа в Албания. Като цяло от 5 февруари се обрисуват много надпревари – февруари има три, март има още две или три, април също има няколко. Май месец е европейското за мъже, юни месец не престават шампионатите. Общо взето програмата е цялостна “, приключи Аврамов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР