Двама от футболистите, повикани за полуфиналния плейоф за европейско първенство

...
Двама от футболистите, повикани за полуфиналния плейоф за европейско първенство
Коментари Харесай

Двама национали се контузиха и са под въпрос за мача с Унгария

Двама от футболистите, извикани за полуфиналния плейоф за европейско състезание против Унгария се контузиха през днешния ден и са под въпрос за мача, който е в четвъртък от 21:45 ч. на ст. " Васил Левски ".

Вторият капитан на държавния отбор Георги Костадинов беше заменен наложително на почивката при равенството 1:1 на отбора му " Арсенал " (Тула) в гостуването против " Тамбов " от Х кръг на съветската Премиер лига. По първична информация той е усетил мускулни болки в региона сред прасеца и ахилеса на десния крайник. При всички случаи халфът ще се яви на лагера в базата на БФС в Бояна, където ще се реши положението му. Костадинов е един от главните играчи на селекционера Георги Дерменджиев.

18-годишният Филип Кръстев ( " Славия " ) пък напусна още в 18-ата мин. в мача на открито с " Монтана " (1:2). За него краткотрайният треньор на " белите " Мартин Кушев съобщи: " Филип Кръстев получи мощен удар. Сега ще вляза в съблекалнята да видя ".

Националите стартират да се събират от понеделник въз основата в Бояна. Добрата вест за тях е, че отборът може да бъде подкрепян от почитатели, след решение на УЕФА да се позволяват фенове на до 30% от потенциала на стадионите. Информация за билетите към момента се чака от БФС, въпреки до мача да остават едвам 5 дни. Засега от футболния съюз само пуснаха известие, че закупените и невърнати билети за първичната дата на баража с Унгария (26 март) ще важат, само че би трябвало да бъдат презаверени в централния офис на " Ивентим ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР