Двама мъже са задържани във връзка с убийството на 65-годишен

...
Двама мъже са задържани във връзка с убийството на 65-годишен
Коментари Харесай

Нова информация за зверското убийство на Тодор, разтресло Северозапада

Двама мъже са арестувани по отношение на убийството на 65-годишен мъж от село Згориград, община Враца, осъществено на 03.07.2019г. в същото село, написа "Конкурент ".

Както БЛИЦ писа згоригражданинът Тодор Кулин е бил погубен брутално, като в дъното на злокобната инквизиция стояли и пари, и възмездие.


В хода на следствието, криминалисти от ОД Министерство на вътрешните работи Враца и сътрудниците им от Групово дело “Национална полиция “ организираха профилирана интервенция на територията на цялата страна.

След оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности е открито, че съпричастни към осъщественото закононарушение са лицата: Б.Р./ 45г./ от гр.Кубрат, който е открит и арестуван на територията на общ. Бойчиновци, област Монтана; Г.П./35г./ от гр. Русе, е открит и арестуван в гр. Трявна.

Лицето Б.Р. е привлечено в качеството на обвинен за закононарушение по чл.116, ал.1, т.6, предл. 3 и 4, вр. член 115, вр.чл. 20, алинея 2 от Наказателен кодекс, а лицето Г.П. е привлечено в качеството на обвинен по член 116, алинея 1, т. 6, предл. 3 и 4, член 115, вр.чл.20, алинея 3 и 4 от Наказателен кодекс.

Врачанският областен съд е наложил непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ на обвинения Г.П., а Б.Р. е наведен в Затвора-Враца, за изтърпяване на влезнала в действие ефикасна присъда.

Работата по случая продължава, допълват от ОД на Министерство на вътрешните работи - Враца.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР