Двама футболисти на ЦСКА-София ще пропуснат мачовете на тима до

...
Двама футболисти на ЦСКА-София ще пропуснат мачовете на тима до
Коментари Харесай

Две тежки травми на футболисти в ЦСКА-София, Белчев обяви заместниците на Каранга

Двама футболисти на ЦСКА-София ще пропуснат мачовете на отбора до края на есенния полусезон. Това са Стойчо Атанасов и Александър Георгиев, които са получили контузиите в младежкия народен отбор.

“Състоянието на националите от първия тим е положително, само че на тези от младежкия не е положително. Днес разбрахме, че Стойчо Атанасов и Сашо Георгиев отпадат до края на сезона. Травмите им се оказаха съществени. Кирил Десподов също е с проблеми от младежката подготовка, само че най-вероятно ще е в групата. Каранга е осъден. Надявам се отсъствието му да не се отрази въобще. Мисля, че неговите заместници в лицето на Кевин Кубемба и Милчо Ангелов ще покажат, че са вид, когато го няма Каранга”, разяснява Белчев пред cska.bg.

“Очаквам да победим Ботев Пд с една добра игра. Да покажем положителната игра, която показахме в по-голямата част против Лудогорец. Ще се надигнем против един от положителните тимове в групата. Не би трябвало да има подценяване и да мислим, че ни чака лек мач и че Ботев ше се бие сам. Тези три точки, които взехме в Разград, с цел да имат цена, би трябвало да спечелим и утрешния мач”, сподели треньорът на черевните, който не се съгласи, че отборът му е изиграл приказен дуел против Лудогорец в Разград.

“Чак приказен мач не беше в Разград. Беше от положителните мачове. Добър като резултат.

При нас разковничето ще бъде търпението и дисциплината. Трябва да подходим с почитание към съперника. Мачът в Пловдив няма да има нищо общо с утрешния. Трябва да забравим дуела с Лудогорец”, добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР