Арбитражният съд в Лозана обяви официално датите, на които ще

...
Арбитражният съд в Лозана обяви официално датите, на които ще
Коментари Харесай

Съдът в Лозана обяви съдбоносни за ЦСКА-София дати

Арбитражният съд в Лозана разгласи публично датите, на които ще гледа делата на ЦСКА-София против УЕФА. Очаквано това ще се случи на 23 и 24 януари (вторник и сряда) следващата година. Информацията бе разкрита преди близо месец пред “Тема Спорт” от един от юристите, които движат делата на “червените” - Първан Първанов.

“Делата против УЕФА са две. Тъй като са доста близки по съществото си, те се развиват по едно и също време пред един и същи тричленен арбитражен състав. През септември и октомври беше приключена размяната на писмени отбрани, след което ЦСКА направи някои спомагателни доказателствени и други претенции. На 23 и 24 януари 2018 година са планувани съвещания в Лозана. Ако по някаква причина съвещанията бъдат отсрочени, няма да е по наше предпочитание ", изясни Първанов.

Едното дело на клуба против УЕФА е във връзка решението за отстраняването му от Лига Европа, а другото е за дейностите преди жребия, когато “червените” първо бяха включени в тегленето, само че пет минути преди началото бяха заместени от Дунав (Русе). Българският тим желае да получи и обезщетение от УЕФА. Евентуално решение се чака в къси периоди след съвещанията през януари, в случай че няма затруднения към делата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР