Легендарният футболисти и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов коментира ситуацията

...
Легендарният футболисти и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов коментира ситуацията
Коментари Харесай

Стойчо хвали Стамен, обяви кога ще разкрие истината за ЦСКА

Легендарният футболисти и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов разяснява обстановката на " Армията ", представянето на ЦСКА-София досега, както и работата на сътрудника му Стамен Белчев. Екзекутора на Ливърпул се изрече извънредно ласкаво за младия експерт, като му предсказа положително бъдеще. Младенов не пожела да навлиза в елементи за събитията към " алените " през последните няколко години, като разгласи, че ще приказва в мига, в който се върне на работа в " Борисовата градина ".

“Концентриран съм съвсем напълно в работата си като треньор на Кайсар, само че мятам взор и към българското състезание. Следя обстановката и виждам събуждане в клубовете, които постоянно са били водещи - ЦСКА и Левски. Все по този начин стабилитет демонстрира и Лудогорец. Ботев (Пловдив) също показва огромно неизменност, това се отнася и за Берое. Изненадан съм доста прелестно от Верея за втори следващ сезон. Познавам се със притежателя (б.р. - Галин Михайлов, който беше и акционер в ЦСКА доскоро повече от две години) и им искам триумф. Има събуждане в шампионата и то върви във възходяща линия”, съобщи Младенов в изявление за “Диема спорт”.

“Убеден съм, че Стамен Белчев се оправя добре. Знам компликациите, през които минава, и напрежението към него. Желая му триумф. Той е заслужен сътрудник с положително бъдеще като треньор. Сигурен съм в това. Темата ЦСКА я заобикалям, резервирам си правото да я разясня, в случай че в миналото се върна в клуба. Тогава ще приказвам за обстановката на “Армията” от А до Я и за всичко, заради което се стигна дотук. И преди, и в този момент насочвам зов към почитателите да бъдат единни и обединени към името ЦСКА. Сигурен съм, че всякакво разделяне ще изчезне в най-скоро време”, сподели още Екзекутора на Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР