Двама души стоят в основата на ареста на Бойко Борисов,

...
Двама души стоят в основата на ареста на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето кои двама висши началници в полицията, близки на Асен Василев, стоят в основата на ареста на Бойко Борисов

Двама души стоят в основата на ареста на Бойко Борисов, научи извънредно организация ПИК. Става дума за шефа на Главна дирекция " Национална полиция " Венцислав Кирчев, както и за неговия заместител Ангел Дулев.

Двамата застанаха отпред на ГДНП през януари тази година по персоналното гледище на вицепремиера и финансов министър Асен Василев. С тях той се познава по хасковска линия, откъдето е родом. Кирчев за последно беше шеф на ОДМВР-Хасково, преди да се реалокира отпред на Главна дирекция " Национална полиция ". Дулев пък беше началник на бранш " Икономическа престъпност " в ОДМВ-Хасково.

Двамата тясно свързани с вицепремиера Асен Василев и тъкмо те били привикани в кабинета на Кирил Петков, където са инструктирани по какъв начин да се случи задържането на Бойко Борисов.
свързани новини85503преди 7 часа
. В кабинета на премиера е протекъл и неговия разпит, на база на който е издадена заповедта за задържането на Борисов.

На крайници при тримата пристигнали Кирчев и Дулев, който се явяват изпълнителите на мократа поръчка на властта. Освен разпита на Петков, Министерство на вътрешните работи е употребила и като причина остаряла кореспонденция на доближената до банкера-беглец Цветан Василев организация " Боец ", която се базира само на изказванията на различен дезертьор - олигархът Васил Божков.

Хазартният необут, който се изпари в Дубай, откакто му бяха повдигнати 19 обвинявания също бил разпитан, като са му изпратени въпроси, а отговорите той върнал по куриерска компания " DHL ".



Директорът на ГДНП Венцислав Кирчев - един от най-близките хора на вицепремиера Асен Василев



Зам.-директорът на ГДНП Ангел Дулев

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР