Двама българи бяха обвинени в създаването на финансова пирамида за

...
Двама българи бяха обвинени в създаването на финансова пирамида за
Коментари Харесай

Мариела Нордел за приятелството си с издирваната за измама Ружа Игнатова

Двама българи бяха упрекнати в основаването на финансова пирамида за милиарди. Става въпрос за Ружа Игнатова и нейния брат Константин Игнатов. През 2014 година двамата основават криптовалутата „ OneCoin”. До края на 2016-а компанията събира от вложители близо 3,5 милиарда евро.
Афера за милиарди: Коя е търсената Ружа и по какъв начин е работела финансовата пирамида? Обявената за бизнес дама на годината през 2014 година Ружа Игнатова продължава да е в конспиративност
Според американската прокуратурата тази скица се е базирала напълно на измами. Константин Игнатов бе задържан на 6 март на летището в Лос Анджелис. Ружа Игнатова, която е в неопределеност от 2017 година, се търси.

Мариела Нордел се познава персонално с Ружа Игнатова. Двете се срещат на коктейл през 2014 година в София. В предаването „ Тази неделя” тя описа, че не е близка другарка с нея, само че са положителни познати.
Финансова пирамида за милиарди: Обвинената в Съединени американски щати Ружа Игнатова към момента се търси Брат ѝ Константин е задържан на 6 март на летището в Лос Анджелис
„ Според мен тя беше обран човек, не парадираше в никакъв случай с пари. Не можех да предположа, че е на такова равнище. Виждах, че има сполучлив бизнес и огромна известност, само че не съм предполагала, че разполага с такива средства”, описа Нордел.

По думите й след случилото се са почнали да й лепят всевъзможни етикети.

За последно я вижда през 2016 година След това обаче не е съумяла да се свърже с нея.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР