Два типа ремонти се правели на пътищата - законни и

...
Два типа ремонти се правели на пътищата - законни и
Коментари Харесай

Петков подкрепя АПИ да ремонтира пътища, но законно

Два вида поправки се правели на пътищата - законни и противозаконни. Това изясни министър председателят Кирил Петков по време на блиц контрола в Народното събрание в отговор на въпрос от Тошко Йорданов от Има Такъв Народ за драмата с ремонтите на пътища. Призовавам да има надзор, посочи той.

Петков се опасява, че може да се заплати на хора, които са нарушили закона . Петков даде цялостна поддръжка да се ремонтират пътищата, само че акцентира, че би трябвало да има надзор.

Припомняме, през вчерашния ден точката за метода по който АПИ да заплати на пътните компании отпадна от дневния ред на законодателите, с цел да се изчистят противоречивите въпроси по тематиката. По-късно обаче от " Продължаваме промяната " не отидоха на, заради което и то се провали и на процедура развиване по тематиката от през вчерашния ден до през днешния ден няма.
 Пътищарите плашат още веднъж с митинги
Пътищарите плашат още веднъж с митинги

Блокирането на АПИ заплашва човешки животи, декларират от ББК Пътища

Вчера и министър Гроздан Караджов беше в Народното събрание и помоли депутатите да му дадат позволение на казуса за.

Колизия по тематиката имаше и в предходните национални заседание от предходната година, когато и депутатите (финансов министър в първото служебно държавно управление на Стефан Янев) за метода, по който да се заплати за осъществени поправки, само че недоговорени по законовия метод.
 Ресорната комисия отпуши пътните поправки
Ресорната комисия отпуши пътните поправки

Ще бъдат платени и 50% т претендираните близо 1,2 милиарда по контракти, подписани от ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР