Два мобилни кантара измерващи теглото на товарните автомобили са поставени

...
Два мобилни кантара измерващи теглото на товарните автомобили са поставени
Коментари Харесай

АПИ: Камионите ще преминават не през Айтоския, а през Ришкия проход

Два мобилни кантара измерващи тежестта на товарните коли са сложени по пътя Айтос- Провадия. Това са част от набелязаните незабавни ограничения за обезопасяването на пътя, след на входа на Айтос. При нея починаха татко и двете му деца. 

Мобилните кантари се намират край селата Подвиз и Руен. 

Какви са първите подхванати незабавни ограничения изяснява началникът на отдел „ Охранителна полиция “ към Областната дирекция на полицията в Бургас комисар Неделчо Рачев:

" Продължаваме с контрола на скоростта с мобилни камери за скорост в сектора. Също по този начин са ситуирани екипи на АПИ, взаимно с екипи на Министерство на вътрешните работи Бургас, които работят с мобилни кантари за надзор на тежестта на преминаващите тежкотоварни коли. "

Днес регионална комисия, в която с изключение на представители на бургаската полиция има и екипи от Държавната организация „ Безопасност на придвижването “ и Областното пътно ръководство в Бургас стартира проучване на рисковия сектор от пътя Айтос-Руен-Провадия. 

Очаква се трафикът от тежкотоварни коли към този момент да не минава през Айтоския, а през Ришкия проход, сподели шефът на регионалното пътно ръководство инж. Митко Порязов:

" За тежкотоварните коли над 12 тона се изготвя план за организация, с което ще бъде отбито придвижването. Ще минават по Ришкия проход и 1-6 (т.нар. Подбалкански път) до зимата. След това ще се реши продължаването на тази организация "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР