Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че

...
Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че
Коментари Харесай

Караянчева: Посъветваха ме да не се обаждам на семейството от катастрофата

" Два месеца бях съвсем неподвижна. Благодаря на брачна половинка ми, че беше от самото начало до мен. Не знам по какъв начин бих се оправила без него ”. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пред Нова тв във връзка злополуката с автомобил на нейния конвой на НСО и граждански автомобил, станала на 15 септември край Хитрино. Тогава Караянчева счупи раменна става, а информацията към случая бе спорна и нищожна, както от Министерство на вътрешните работи, по този начин и от НСО, която се грижи за защитата й.  

" Един подобен миг те отрезвява и разбираш, че не си вечен ”, добави ръководителят на Народно събрание, която твърди, че " кортежът й в никакъв случай не кара отвън разпоредбите ".

По думите й обстановката е била " нелепа " и най-вече е била потърпевша самата Караянчева.

" Много ми се искаше в първите 3-4 дни, откакто се възвърнах прочувствено, да се обадя на фамилията и да ги попитам по какъв начин са. Посъветваха ме да не го върша. Ако бях елементарен народен представител или човек, който не се занимава с политика, това щеше да е първото нещо, което да направя. Но ме посъветваха да не го върша, тъй като може да се одобри като оказване на напън ", изясни Караянчева.  

„ Ще се обадя, ще се срещна с тях, само че дано всичко да мине. Върви прокурорска инспекция, дано да не даваме самун на жълтите вести ”, добави тя.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР