Два допълнителни нощни влака ще пътуват през летния сезон от

...
Два допълнителни нощни влака ще пътуват през летния сезон от
Коментари Харесай

Скъпи горива? Има много по-евтин вариант за стигане до морето!

Два спомагателни нощни влака ще пътуват през летния сезон от София до Бургас през Подбалканската железопътна линия и в противоположното направление, както и от Горна Оряховица до Бургас през Шумен, Карнобат и в противоположната посока.

Композициите на тези влакове ще се движат от 30-и юни /петък/ сред София и Бургас и от 1-ви юли /събота/ сред Горна Оряховица и Бургас, като по този метод БДЖ се стреми да обезпечи още благоприятни условия за напредване по отношение на покачвания интерес към пътешестване с трен до морските градове през лятото.

Чрез новоназначената комбинация от Горна Оряховица за Бургас се дава комфортна опция за пътешестване от Северна България до Бургас и назад. За този трен ще има комфортна връзка от Русе за Бургас и в противоположното направление, както и ще обезпечи опция за непосредствено пътешестване до черноморския град от Плевен, Търговище и Шумен и връзка с влаковете от Видин и Враца.

По този метод за пътуващите с трен до Бургас от Северозападните региони на страната няма да се постанова да пътуват до София, с цел да се придвижат до Бургас. Композицията на този трен ще бъде формирана от два вагона със седящи места и един кушет вагон.

Нощните бързи влакове София-Бургас-София, които ще пътуват през Подбалканската железопътна линия, ще се движат в състав от шест вагона със седящи места и един спален вагон.

Допълнителните нощни влакове ще се движат със следното разписание:

Бързият трен № 3687 от София за Бургас ще потегля от Централна гара София в 23:40 ч. и ще идва в Бургас в 06:22 ч.;

Бързият трен № 3686 от Бургас за София ще потегля от гара Бургас в 22:50 ч. и ще идва в София в 05:20 ч.;

Бързият трен № 2687 от Горна Оряховица за Бургас ще отпътува от гара Горна Оряховица в 00:50 ч. и ще идва в Бургас в 06:12 ч.;

Бързият трен № 2686 от Бургас за Горна Оряховица ще потегля от гара Бургас в 23:25 ч. и ще идва в София в 04:35 ч.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за разписаниeто на влаковете от електронния справочник на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), от чиновниците на билетните каси и гишетата " Информация ", както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР