Душите ни преминават през определени етапи през целия ни живот

...
Душите ни преминават през определени етапи през целия ни живот
Коментари Харесай

Признаците, които показват, че душата ви преживява духовна смърт

 2097156

Душите ни минават през избрани стадии през целия ни живот и двата  най-важни от тях са живот и гибел. ни непрекъснато се трансформират. Когато обаче желаеме огромни промени в нашия живот, душата ни изпитва духовна гибел!

Духовната гибел води до духовно прераждане, феномен, който постоянно ни прави по-добри на края. Това е мъчително странствуване, което първоначално  няма да ви хареса, само че по-късно ще станете по-силни.

Дали усещате духовна гибел? Проверете следните фактори, които демонстрират това:

1. Чувствате се изтощени и изтощени

Такива хора ще се усещат изчерпани и изтощени по през целия ден. Нищо не оказва помощ да се отървете от умората. Тази отмалялост даже не е обвързвана с нещо съответно, на  което може да се обърне внимание. Тя  просто прониква във всички форми и прояви на живота, без значение дали е на психическо, прочувствено или физическо равнище.

   душа

Такива хора могат да почувстват, че не могат да реализират нищо. осмисленият живот е нещо, за което всеки мечтае, само че прекомерно малко хора го получават. В този случай се ускорява чувството, че животът ви няма смисъл. Това тъпо чувство прави индивида трагичен и го предизвиква да търси смяна.

5. Неувереност

Постоянно изпитвате подозрения в своите възгледи и мисли. Вашият интуиция продължава да споделя, че сте на неверния път!  Това възприятие на неустановеност кара човек непрестанно да се съмнява в себе си и в своя витален път.

6. Чувство, че сте тотално разконцентрирани

Такива хора усещат, че правят прекомерно доста неща за доста малко време. Въпреки че многозадачността не е била проблем за тях преди този момент, при положение на духовна гибел това води до безсилие и комплициране. Ще почувствате, че не можете да обръщате внимание на нито едно нещо, до момента в който има още няколко. Това е по този начин, тъй като имате подозрения по отношение на настоящия си път и това ви пречи изцяло да осъзнавате нещо!

7. Усещането, че не сте разкрили изцяло своя капацитет

Самокритичността се намира в своя пик във време, когато сме на пътя към нашата духовна гибел. Ние непрестанно размишляваме над нашия избор и усещаме, че нашият капацитет не е оголен. Само когато сме духовно възродени, започваме да съчетаваме капацитета си със пристрастеност, която преди този момент е липсвала.

8. Имате чувството, че сте попаднали  в циничен кръг

Вие можете да си мислите, че сте заседнали в коловоз, където нещата просто не престават безсмислено да се повтарят и да не ви носят нищо потребно. Това е значим сигнал, който демонстрира, че би трябвало да измененията пътя си.

9. Усещане за вътрешна пустош

Това възприятие се дължи на остатъка от стрес, който човек изпитва. Това е единствено физическо проявяване на нашето напрежение в живота. Този стрес може да бъде породен от обстоятелството, че сте по неверен път или просто не разбирате смисъла на верния път.

10. Липса на здрав сън

За вас е мъчно да заспите и да си почивате, защото факторите, упоменати нагоре, не престават да гризат мозъка ви. Когато се опитате да заспите, се появява мощно възприятие на безпокойствие, като че ли сте не запомнили да извършите нещо значимо. Това просто е развой на духовно прераждане и ментално преориентиране!

Духовната гибел и прераждането са комплицирани процеси. Но крайният резултат си заслужава, тъй че в никакъв случай не губете вяра и мощ по своя път. Обновяването на душата ни способства за доста толкоз нужни промени в нашия живот, по тази причина би трябвало да бъде дълго чакан развой за нас!

dailypositiveinfo

По тематиката:

Висша Практика за изцеляване на душата

 

Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас… Започваме: Застанете по този начин, че да можете да извършите няколко стъпки обратно. Всяка стъпка назад…

Цялата публикация

Наистина ли смятате, че вашата Душа е безсмъртна?

 

Човек, който не е възпламенил своя Дух,  след гибелта си просто се разтваря в инфослоевете на планетата…. Вие в действителност ли можете да допуснете мисълта, че в един непрекъснато изменящ се…

Цялата публикация

Писмото, което написа Щастието:

 

Ако четете това писмо в неделната вечер, значи аз към този момент съм пристигнало при вас!  И в този момент ще стартира да мрънкам,  тъй като има защо! Тежко ми е, нали разбирате ……

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР