Дупнишки полицаи задържаха вчера 28-годишен местен жител за непристойно поведение

...
Дупнишки полицаи задържаха вчера 28-годишен местен жител за непристойно поведение
Коментари Харесай

Дупничани на бунт срещу педофил! Задържаха 28г. съпруг и баща- ексхибиционист, показвал атрибута си на малки ученици

Дупнишки служители на реда задържаха през вчерашния ден 28-годишен локален гражданин за непочтено държание в региона на учебно заведение в града.Женен мъж, татко на едно дете е бил изобличен в подигравка с малолетни деца, които причаквал пред учебно заведение в гпрада и размахвал члена си пред тях.

Мъжът подмамвал децата в автомобила си,където правил гнусните си дейности. Няколко деца се оплакали от протичащото се и през вчерашния ден родители на възпитаници във въпросното учебно заведение се надигнаха,окупираха полицейското ръководство в градаи желаеха правдивост за перверзника.

От полицията оповестиха,чесигналът за деянияята му е подаден в полицията посредством тел. 112. При подхванатите дейности служителите на реда са го открили в дома му, арестуван е с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Дупница. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Семейството на педофила е в потрес от случилото се,съпругата му даже не подозирала с какво се занимава бащата на детето и. Случаят потресе дупничани,които упорстват мъжът да бъде настанен незабавно за лекуване,докато не е направил нещо още по-гнусно.

П. Попов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР