Дупка с размери приблизително 30 на 40 см. се отвори

...
Дупка с размери приблизително 30 на 40 см. се отвори
Коментари Харесай

Огромна дупка се отвори на Дунав мост при Русе

Дупка с размери почти 30 на 40 см. се отвори в българския сектор на " Дунав мост " при Русе. Тя е на 100 метра от началото на моста в посока Румъния, оповестяват от регионалната администрация в дунавския град.

Водачите на транспортни средства би трябвало да карат с ниска скорост и с нараснало внимание в сектора. Причината за пропадането е остаряване на бетона на един от панелите, интензивният трафик, както и огромните количества превалявания през последните дни.

Поради пропадането през нощта седем автомобила са спукали гуми на мястото. Веднага след подаването на сигнал към шефа на Областното пътно ръководство мястото е сигнализирано и оградено със знаци, които указват проблематичния сектор.

От Областното пътно ръководство към този момент са упълномощили осъществяването на ремонтни действия на пътноподдържащата компания, като първо следва рисковата дупка да бъде залята с бетон и подсилена с железни детайли, а по-късно ще бъде и асфалтирана.

Ремонтните действия ще стартират в първия работен ден след празниците. Към момента времето за прекосяване през оборудването не е удължено поради повредата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР