Думи като “уникално и изрази “като цяло пробиват мозъка ми

...
Думи като “уникално и изрази “като цяло пробиват мозъка ми
Коментари Харесай

Карбовски: Паразитите Кирил, Асен и Денков са си плюли в устата

Думи като “уникално ” и изрази “като цяло ” пробиват мозъка ми всеки ден. Но не е възпитано да правиш забележка на вербално бедните. Свиквам. Така запона настоящия си политически коментар някогашният публицист със мощен путинистки уклон Мартин Карбовски.

Но в случай че сте наблюдателни, ще забележите едни паразити, които живеят надълбоко във властта и превземат говоренето. Превръщат го в слама.
И учен Денков и Кирил Петков, и Асен Василев все едно са си плюли в устата и стартират всеки отговор на журналистически въпрос с паразита на паразитите:

“… ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА съдебна експертиза КАЖЕ, Е… ”
Кирил, Асен, Денков и новият софийски кмет не си отварят устата без този заряд на екранно време. Дребнаво щеше да е, в случай че ей по този начин държим сметка за готовите мантри на жужащите нищо неговорещи политици. Но всякога когато те повтарят:

“…ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА съдебна експертиза КАЖЕ, Е… ”
аз си мисля че има нещо, което не би трябвало да се каже. Какво ми икономисват - не ми дава мира тоя въпрос. 

Ако нещо би трябвало да се каже, има неща, които очевидно не би трябвало да се споделят. И няма да се кажат. Тия неща бяха работа на публицистите, само че и публицистите към този момент знаят, че:

“ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА съдебна експертиза КАЖЕ, Е… ”
Паразитът в устата на учения и хората от сглобката е рисков. 
Но вие, феновете, сте имунизирани допускам, против паразити. Иначе нямаше да сте толкоз спокойни, когато нещата за казване са два типа - това, което би трябвало и това, което не би трябвало да се каже.
Дано да е по този начин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР