Думата на 2023 година, според издателство Оксфорд, е ризз -

...
Думата на 2023 година, според издателство Оксфорд, е ризз -
Коментари Харесай

Кой е най-ха-rizz-матичният сред политиците в Европа?

Думата на 2023 година, съгласно издателство Оксфорд, е " ризз " - редуциране, употребявано от поколението Z. С него се разказва персона със жанр, сексапил и дарба да притегля и да съблазнява. По-старото потомство би споделило " харизма ", написа изданието " Политико " и прави ранглиста на " най-rizz " модерни политици, като даже и им дава оценки по десетобалната система.

Еманюел Макрон, президент на Франция: 4/10

Френският президент преди беше доста харизматичен, имаше нещо в неговата самонадеяна усмивка и центристки популизъм, което караше европейците да са полудели по Юпитер, както със благосклонност го назоваха французите. Уви, както постоянно се случва, Макрон прелетя прекомерно покрай Слънцето. Първият своего рода неуспех беше забележката му към възпитаник, който го назова " Ману " и заповедта към него да се обръщат с " господин президент ". Не е занимателно да се пробвате да си измислите прякор. След този случай всичко потегли надолу...



Олаф Шолц, канцлер на Германия: 2/10

Трудно е да се откри политик с по-малко " rizz " от немския канцлер. Независимо дали изнася тирада пред Бундестага или дава отговор на въпроси онлайн по малкия екран, изражението му е като на движимост експерт-счетоводител над данъчната ви декларация. Ако би трябвало да сме почтени, надали желаете доста харизма от водача на водещата стопанска система в Европейски Съюз, само че въпреки всичко желаете повече в сравнение с от камък, с нарисувано върху него лице.



Володимир Зеленски, президент на Украйна: 9/10

Съдържателни крилати изречения, вдъхновяващи речи, невъзможна храброст, танци — също така, част от тренда " short king ". Зеленски беше звезда преди да стане президент на Украйна, и това си проличава.



Джорджа Мелони, министър ръководител на Италия: 3/10

Премиерът на Италия Джорджа Мелони не може да се похвали с особена харизма. Това, че някой харесва " Властелинът на пръстените ", не го прави готин, написа " Политико ". Тази година обстановката се утежни, откакто съветски комедианти си направиха смешка с Мелони и се показаха за членове на Африканския съюз. Очакванията към цифровите умения на някого, прочут при започване на 20-те си години като " дребния змей на италианската мрежа " в чат-стаите, са по-големи.



Борис Джонсън, някогашен министър-председател на Англия: 7/10

Премиерът на Англия - Риши Сунак има " 0 " ризз. Лидерът на лейбъристите Киър Стармър? Напълно НЕхаризматичен! Лиз Тръс (бивш министър председател на Великобритания) несъмнено не е Риз Тръс. Найджъл Фараж има малко харизма, само че развратната му същина е толкоз изфабрикувана, че се надушва от километри.



Неее, английският НАЙ РИЗ-политик е един Алекзандър Борис Де Пфефел Джонсън. Знаем, че мислите, че никой с име " Де Пфефел " не може да бъде харизматичен. И ние сме сюрпризирани. И все пак има нещо в този самоунищожаващ се, неуместен, боботещ, подкрепящ-Украйна анти-харизматичен вид, което в действителност е ризз.

Роберта Мецола, ръководител на Екологичен потенциал: 6/10



Тя може и да няма харизмата на Барак Обама (който е с 10/10), само че Мецола е най-ризз ръководителят на Екологичен потенциал. Да, ръководителят на Европейска комисия - Урсула декор Дер Лайен, има избрани качества на звезда, само че губи по точки поради кръстоносния поход против вълците. (бел. ред. - Понито на Урсула е било раздрано от вълци, и в ролята си на ръководител на Европейска комисия, тя желае да преразгледа статута на вълците като предпазен тип " ).



Председателят на Европейския съвет - Шарл Мишел, в никакъв случай няма да бъде ризз, изключително след Дивангейт (бел. ред. при посещаване в Турция, кресла имаше единствено за него и за президента Реджеп Ердоган, наложи се Урсула декор Дер Лайен да седи в профил, на диван...) Мецола също има своите " тресчици за дялане ", само че печели в жанр " Бредбъри " (бел. ред - става дума за австралийския играч по шорттрек - Стивън Бредбъри, който печели злато на 1000 метра по време на Зимните Олимпийски игри през 2002, откакто всичките му съперници падат преди последния завой...)

Владимир Путин, президент на Русия: 0/10



Вижте, можем да ви кажем, че да водиш непредизвикана и брутална война против съседите си не е харизматично/ризз. Можем да отбележим, че да пускаш режисирани фрагменти на това по какъв начин яздиш кон и ловиш риба без риза, не е ризз. Можем да прибавим, че да си най-хубав другар на водачите на Северна Корея и Иран не е изискан. Но няма потребност. От всички международни водачи, за които се сещаме, Владимир Путин е последният, с който бихме желали да изпием по чаша чай или бира.

" 0 " ризз за Путин. Следващият!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР