Духовният водач Далай Лама беше уличен в сексуална злоупотреба с

...
Духовният водач Далай Лама беше уличен в сексуална злоупотреба с
Коментари Харесай

„Смучи ми езика“: Далай Лама уличен в сексуална злоупотреба с дете

Духовният лидер Далай Лама беше махленски в полова корист с дете, пишат международните медии. Онлайн се появи видеоклип, на който гуруто целува дете по устните и след това му споделя „ смучи ми езика “ по време на събитие в Индия, написа Си Ен Ен.

В клипът се вижда по какъв начин детето доближава Далай Лама и го пита „ Мога ли да те прегърна “. Тогава 87-годишният нравствен водач го кани на сцената и демонстрира с пръст бузата си, казвайки „ първо тук “. Момчето го прегръща и целува.

След това той показва устните си и споделя „ Мисля си, че и тук би трябвало най-после “, след което придърпва момчето и го целува по устните. Няколко секунди по-късно Далай Лама се изплезва и му споделя „ И ми смучи езика “.

Далай Лама е следван от папа Франциск и Грета Тунберг в годишната ранглиста на списание Watkins Mind Body Spirit

От офиса на духовния лидер пуснаха публично изказване, в което се споделя, че Далай Лама се извинява.

„ Негово светейшество желае да се извини на момчето и неговото семейство, както и на доста си другари по света, за болката, която тези думи може да са предизвикали “ се показва в изказването.

Това не е първият случай, в който Далай Лама е забъркан в сходен скандал. През 2019 година след изявление за Би Би Си духовният лидер трябваше да се извини, откакто сподели в ефир, че в случай че бъде завещан от жена, то тя би трябвало да е „ по-привлекателна “.

През 2018 година загатна, че Европа би трябвало да остане за европейците в миг, в който равнищата на бежанските потоци растяха.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР