Духове и извънземни се крият в тайните архиви на Ватикана.

...
Духове и извънземни се крият в тайните архиви на Ватикана.
Коментари Харесай

Духове и извънземни се крият в тайните архиви на Ватикана

Духове и извънземни се крият в тайните архиви на Ватикана. Тайните архиви на Ватикана се считат за едно от най-безопасните и строго охранявани места в света. През цялото им битие от съвсем пет века, малко на брой са получили достъп до тях.

Желаещите би трябвало да посочат точната причина, заради която желаят да влязат вътре. Не всеки може да отговори на този въпрос, тъй като човечеството не знае какво се крие в трезорите. От епохи хората се пробват да схванат за какво архивите са толкоз строго защитавани и какво в действителност има зад тези величествени стени.

Машина на времето

Според легендата „ Ватиканският хроновизор “ е основан от екип от най-хубавите учени от цялостен ​​свят, в това число Енрико Ферми, който създава първия нуклеарен реактор, и Вернер декор Браун, който основава първите галактически ракети. На външен тип хроновизорът наподобява на очила, които, разрешават да се видят избрани моменти от предишното.

Техниката на тази машина на времето е да обработва електромагнитно лъчение, останало от минали събития, и да го трансформира във образни изображения.

Отец Брун твърди, че е бил очевидец на разпъването на Христос, а отец Пелегрино Ернети споделя, че е видял и чул речта на римския сенатор Цицерон през 63 година пр.н.е. Той слуша още речите на Наполеон и участва на Тайната вечеря. Но планът за хроновизора е затворен и всички действителни доказателства за неговите благоприятни условия са унищожени.

Родословието на Исус

Един от най-мистериозните исторически герои – Исус Христос – има биография, цялостна с „ празнини “ и неразгадани мистерии. Не е известно сигурно дали е бил женен и дали е имал потомци. Човечеството не знае съвсем нищо за живота на Месията от детството до 30-годишната му възраст. Най-вероятно през годините е основал семейство и е станал татко. Напълно е допустимо наследниците му да са пръснати по света.

Според откриватели, архивите на Ватикана пазят родословието на Исус Христос, което е усърдно прикрито от любопитни очи. Това е от изгода на първо място за свещениците. Църковната конструкция би била изменена вечно, в случай че знаехме, че потомците на самия Бог са живи през днешния ден! Светът просто няма да има потребност от почетни папи. Но ще бъде извънредно мъчно да се открият наследниците на Христос (ако има такива).

Духът на Сатаната

През 2010 година старшият екзорсист на Ватикана, отец Габриеле Аморт, споделя, че Сатана се крие в стените на трезора. Това изявление шокира всички, само че е мъчно да не се повярва на казаното. Свещеникът отделя доста време за проучване и осъществяване на ритуали за екзорсизъм. Според него той постоянно поддържа връзка със самия Дявол и сигурно може да го разпознае във всевъзможни маски и условия. „ Сатаната е чист дух, макар че от време на време наподобява като разярено животно “, признава той един път.
Габриеле Аморт изяснява, че всички събития, които са погълнали Църквата през последните години, в това число мръсни кавги и корупция, са подстрекавани от самия Дявол, който броди из архивите. Потвърждение за това към момента не е открито, само че си коства да си напомним думите на папа Павел VI, който през 1972 година загатва, че „ духът на Сатана проникна отнякъде в Божия храм “.

Религиозни артефакти

Носят се клюки, че архивите съдържат и всевъзможни религиозни артефакти, в това число кръста, на който е разпънат Христос, неговия венец от тръни и даже Ноевия ковчег. Тези догатки може да са оправдани; в последна сметка Ватикана е най-голямата цитадела на християнството в света и една от най-старите съществуващи институции на Земята. Според откривателите, всички тези артефакти имат най-висока религиозна стойност и по тази причина за тях е непокътната специфична загадка стая в архива.
Мнозина са уверени, че във Ватикана се съхранява най-малко едно действително изображение на външния тип на Исус. Ако това е правилно, тогава въпросът за какво тази информация е била защитавана в загадка толкоз дълго и деликатно остава незнаен.

Разпятието е неистина

Само си представете по какъв начин ще се промени светът, в случай че разберем, че най-важната информация за християнството, в която имаме вяра свято и до през днешния ден, се окаже неистина. Според новозеландския публицист Майкъл Бейджънт, Месията е живял доста години след хипотетичната си гибел през 33 година сл. Хр. Твърди се, че Исус е съумял да избегне изтезанието, като е сключил договорка с Пилат Понтийски. Факт е, че за Рим е било извънредно значимо Христос да може да принуди многочислените си почитатели да заплащат налози. Най-доброто решение, което би могло да помогне за осъществяването на проекта, е разпятието.
Писателят няма доказателства, само че допуска, че документът, открит в миналото от френския духовник Беренгер Сониер в църквата в Рен льо Шато, съдържа информация за тези събития. Вероятно Ватикана е купил скъпия документ от Сониер, плащайки баснословни пари за мълчанието му.

Други цивилизации

Въпреки че Ватикана е фокусиран върху предишното, остава прогресивна институция, когато става дума за науката и технологиите. Църквата постоянно организира конференции по астробиология и интензивно употребява Ватиканската обсерватория за намиране на сходни на Земята планети. Говори се, че църквата е разкрила извънземни остатъци преди злополуката на НЛО в Розуел през 1947 година Няколко години по-късно странни черепи с удължени глави и дребни лица, напомнящи на извънземни, се „ заселват “ в архивите. Мнозина към момента са уверени, че в тайния трезори живеят няколко живи представители на извънземна раса. Освен това в хранилището има и специфични данни с формули за „ извънземни оръжия “, които са предоставени от „ зелените човечета “. Няма доказателства в поддръжка на това изказване, защото задачата на ватиканските архиви е да крият познания, за които светът още не е подготвен.

Източник: Румяна Генадиева, „ Труд “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Още вести четете в категория Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР