Дуа Липа показа перфектната лятна визия в прозрачна червена рокля

...
Дуа Липа показа перфектната лятна визия в прозрачна червена рокля
Коментари Харесай

Дуа Липа показа идеалната червена ваканционна рокля СНИМКИ

Дуа Липа сподели съвършената лятна визия в транспарантна алена рокля в Instagram. Певицата разгласява поредност от поразителни фотоси по време на първокласна отмора в Косово.

27-годишната певица и звезда от кино лентата за Барби, в който играеше русалката Барби, изглеждаше необикновено в очарователна алена рокля, до момента в който позираше на плажа.
 Dua Lipa, Косово, ваканционна алена рокля Дуа Липа Снимка: Instagram dualipa
Певицата неотдавна се завърна в Косово след напрегнатото промоционално турне на Барби и осведоми почитателите си за ваканцията си, като постоянно разгласява фотоси.

Тя стартира поредност от ваканционни фотоси, като сподели фигурата си в раирани оранжеви бикини, пише Daily Mail.

В различен прям кадър Дуа облече яркооранжева мини рокля с разкроени фигури, до момента в който театралничи на фона на кристално синьото море.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Дуа Липа в Косово
Звездата е на отмора в Косово, където са родени татко й и майка й. Тя е родена, откакто са се преместили в Обединеното кралство, само че е живяла в Косово няколко години като младеж.

Дуа неотдавна взе участие в най-големия шлагер на това лято, Barbie, и също по този начин написа саундтрака за танцов номер, наименуван Dance the Night.

Тя участва на министър председателите на Барби в Лондон и Лос Анджелис дружно с актьорите Марго Роби и Райън Гослинг.

Дуа Липа е музикална сензация след издаването на едноименния й дебютен албум през 2017 година

Сега изпълнителката на шлагера We`re Good е известна като първия реализатор, чиито два албума означиха повече от 10 милиарда стриймвания в Spotify.

Някои от нейните песни също станаха вирусни в TikTok, когато потребителите използваха известните мелодии на певицата в известни видеоклипове.

Въпреки че Дуа се утвърди като една от най-известните певици в света, тя стартира да работи и като модел. След триумфа на двата си албума, Дуа Липа дефилира на шоуто на Versace пролет/лято 2022 година на Седмицата на модата в Милано. Съобщава се, че третият й албум, който към момента не е озаглавен, би трябвало да излезе тази година.

Известна е и с любовните си афери. Тя отиде на няколко срещи с известния комедиант Тревър Ноа. Освен това тя излиза с Ануар Хадид и готвача Айзък Карю, а в този момент, съгласно таблоидите, е почнала спекулация с френския режисьор Ромен Гаврас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР