Дрязги в семейството на зверски убития в катастрофа Милен Цветков

...
Дрязги в семейството на зверски убития в катастрофа Милен Цветков
Коментари Харесай

Война в семейството на Милен Цветков

 Дрязги в фамилията на свиреп убития в злополука Милен Цветков са се появили три месеца след гибелта му, разкриват осведомени. Първата брачна половинка на журналиста – Дана Начева, която е майка на първородната му щерка Калина, имала несъгласия с втората му жена Ивета, от която Милен има 8-годишен наследник Боян, написа " Ретро ".

Напрежението сред двете дами зародило във връзка наследството на тв водещия и правосъдната борба за обезщетение, което се поставя на наследниците му. Ивета, Дана и огромната дъщеря на Милен – Калина, намерили време след погребението му да обсъдят по какъв начин ще действат, само че Калина и майка ѝ изрично отказали да се борят за правата си с юристите, които Ивета към този момент била наела. Те желали да употребяват услугите на своя позната юристка, на която имали по-голямо доверие. Очевидно сред наследниците на Цветков съществуват различия по отношение на подялбата на компенсациите, а съгласно застрахователното сдружение, където колата на Милен е имала " Гражданска отговорност “, на щерка му Калина към този момент била изплатена половината от сумата, която тя поискала. Парите били преведени непосредствено на персоналната ѝ банкова сметка без авансово съглашение или правосъдно решение.

В същото време с помощта на благотворителна интернет акция в помощ на наследниците на журналиста бяха събрани общо 187 хиляди лв.. Всички те са от донори, част от които сътрудници на Милен, известни персони и елементарни български жители. Фондацията, която провежда акцията, се е отказала от полагаемата ѝ се комисиона върху тази сума и огромното подаяние ще бъде обещано на децата му в чист тип. По всяка възможност то ще бъде разграничено навръх две, а до навършване на пълнолетието на Боян неговата майка Ивета ще разполага с парите. Не е ясно обаче какво се случва с ипотечния заем на журналиста за няколкостотин хиляди лв., който имаше възможност децата му също да унаследят.

В периферията на фамилните разногласия остана само последната половинка на тв водещия – Милена, с която той живеел на фамилни начала. Тя пък бе упрекната, че си правела реклама, като разгласила техни общи фотоси едвам след гибелта му, а до момента в който били дружно в продължение на две години, в профила ѝ нямало такива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР