Дрейк оповести, че ще изнесе 22 концерта във Великобритания и

...
Дрейк оповести, че ще изнесе 22 концерта във Великобритания и
Коментари Харесай

Дрейк тръгва на турне в Европа

Дрейк оповести, че ще изнесе 22 концерта във Англия и континентална Европа през март и април, в това число 6 шоута в зала "02 Арина " в Лондон, заяви Контактмюзик.

Концертите ще са в границите на европейската част от турнето му "Assassination Vacation Tour ".

Изпълнителят на шлагера "In My Feelings " възнамерява да се завърне във Англия, откакто предишното лято взе присъединяване във фестивала Уайърлес в Англия.

В идните концерти ще взе участие и рапърът Тори Ланес.

Турнето ще стартира с два поредни концерта в Манчестър на 10 и 11 март. След това Дрейк ще изнесе три концерта в Дъблин сред 19 и 22 март, последвани от други три в Бирмингам сред 26 и 28 март. Тридесет и две годишният канадски хип-хоп реализатор възнамерява също да изнесе концерти в зала "02 Арина " в Лондон на 1 и 2 април, по-късно на 4 и 5 април и на 8 и 9 април.

По-късно Дрейк ще пътува до Антверпен и Амстердам за поредност свои концерти, които ще приключат на 26 април.

Британската и европейската част от турнето му идва след поредност негови концерти в Съединени американски щати и има за цел да разпространява петия му студиен албум "Scorpion ".

Дрейк даде обещание също да издаде нов албум през 2019 година

Той увери, че има намерение да се върне в звукозаписно студио след къса пауза след присъединяване си в турнето "Aubrey & the Three Migos Tour ", завършило с концерт на триото през ноември м.г. в Атланта, Джорджия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР