Драматичната история на смела жена, изправена пред тежка морална дилема,

...
Драматичната история на смела жена, изправена пред тежка морална дилема,
Коментари Харесай

Тежък инцидент и опасна дилема в премиерния епизод на сериала „Клетката“

Драматичната история на смела жена, изправена пред тежка морална алтернатива, ще видят феновете в премиерния епизод на новия български сериал „ Клетката “. Криминалната драма започва този петък, от 22:00 ч. по NOVA. В основните функции влизат актьорите Гергана Данданова, Асен Блатечки, Мартин Димитров и Жаклин Дочева. В главния каст са още Явор Ралинов, Маргарита Лъчезарова, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Иван Горанов, Юлиян Малинов, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева и други. 

„ Клетката “ е първият български сериал, който споделя за действителността в пандиза. В сюжета му са преплетени съдбовните обрати, които слагат на съществено тестване мощния темперамент на Ина Арнаудова (Гергана Данданова) – упорит брокер и грижовна майка. В резултат на драматичен пътен случай, животът на цялото семейство се прекатурва ненадейно, а Ина би трябвало да направи рисков избор в опит да избави щерка си Михаела (Маргарита Лъчезарова). 

Ина и брачният партньор й Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) са в потрес, тяхната религия в справедливостта е мощно разтърсена, а решенията им по какъв начин да постъпят в ужасната обстановка радикално се разграничават. В помощ на фамилията идват техните най-близки другари – юрист София Гендова (Жаклин Дочева) и нейният брачен партньор – звездният артист Валери Гендов (Явор Ралинов).

Уплашена, че щерка й е в капан, Ина се пробва да потвърди истината, само че се озовава в губеща позиция. След привършване на всички законови благоприятни условия да защищити детето си, тя е изправена пред рискова алтернатива – дали има моралното право да вземе закона в свои ръце, когато не получава отбрана и правдивост отникъде. 

По кой път ще поеме обезверената майка и какво ще последва от нейния избор - не пропускайте премиерата на " Клетката ", този петък в 22:00 ч. по NOVA.

Повече вести за най-новия български сериал следете на му и в .

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР