"Драги колеги, вие сте използвани да вдигнете температурата на напрежението,

...
"Драги колеги, вие сте използвани да вдигнете температурата на напрежението,
Коментари Харесай

Николай Събев: Превозвачите са използвани, за да падне правителството

"Драги сътрудници, вие сте употребявани да вдигнете температурата на напрежението, тъй че държавното управление да падне "

Така транспортният министър Николай Събев се обърна към българските превозвачи в предаването.

По думите му те са употребявани от „ петата колона “ - хората, които нямат интерес България да бъде самостоятелна от съветските енергоносители и да има своя лична политика.

"За да разберем къде стоят превозвачите, какви са техните претенции и за какво, би трябвало да забележим по-голямата картина. Според мен тя е следната – с помощта на услужливостта на последните български държавни управления България е заела нежеланата роля да бъде съветска провинция в европейския съюз ", добави транспортният министър.

Събев съобщи, че те са първото държавно управление, което явно е декларирало, че повече няма да сме васали и че заемаме нашия път на самостоятелност.

"От този миг всички спящи сътрудници бяха задействани, започнаха всеобщи митинги, започнаха всеобщи ходения по малките екрани на така наречен политически анализатори, които защитаваха позицията, че България би трябвало да остане подвластна от Русия. На фона на това превозвачите бяха употребявани и те търсеха мотив. Изведнъж – не повече от 30 дни след 24 февруари те започнаха да се изнервят и да стартират да ескалират техните претенции ", сподели още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР