ДПС внесоха необходимите документи в Централната избирателна комисия за регистрация

...
ДПС внесоха необходимите документи в Централната избирателна комисия за регистрация
Коментари Харесай

ДПС внесоха документи за регистрация в ЦИК за местните избори


Движение за права и свободи внесоха нужните документи в Централната изборна комисия за регистрация за идните локални избори. 

„ Местните избори са доста значими за хората, тъй като локалната власт е най-близо до тях. Общинските препоръки, кметовете на общини, кметовете на кметства са най-близо до хората и от тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще градим. Много е значимо кои и какви претенденти ще имаме, а от Движение за права и свободи заявяваме, че познаваме проблемите на хората и знаем по какъв начин да ги решаваме “, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Някои хора плануват акции и връзка във виртуалните полета, което не е неприятно. Технологиите и развиването на технологиите би трябвало да ги употребяваме, само че да не оставаме само и единствено във виртуалното поле, тъй като проблемите на хората са действителни, акцентира Карадайъ.

Според него има партии, за които проблемите на гласоподавателите остават единствено във виртуалното пространство. Целта на придвижването обаче е да не губи живия контакт с хората и решение на действителните им проблеми.

 

Той изрази вяра изборите през октомври да не се трансфорат в сцена на борби, противодействия и разцепление, а в противен случай – да се търси форма на обединяване. И конкуренцията да бъде в решаването на проблемите на хората, прикани Мустафа Карадайъ.

 

„ Време е за ново начало. Време е за обединяване, а не за разделяне и опълчване както някои партии се пробват да вършат. От през днешния ден започваме номинациите на претендентите, напълно скоро ще бъдат ясни всичките ни претенденти ”, добави Карадайъ. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР