ДПС внесоха документи в ЦИК за регистрация на партията за

...
ДПС внесоха документи в ЦИК за регистрация на партията за
Коментари Харесай

ДПС се регистрира в ЦИК за участие в местните избори

ДПС внесоха документи в ЦИК за регистрация на партията за присъединяване в локалните избори. От понеделник стартират консултациите с районните структури за одобряване на претендентите за кметове и общински съветници.

 © БГНЕС
В кметската борба Движение за права и свободи ще заложи на претенденти, които знаят, че властта служи за решение на проблемите на хората, означи водачът на партията.
Мустафа Карадайъ - ръководител на Движение за права и свободи - Тръгваме решително с почтени претенденти, които ще завоюват изборите с ясна визия визия и стратегия за развиване на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските жители.
Популизмът, ксенофобията, омразата, експанзията, празните обещания би трябвало да спрат.

Мустафа Карадайъ уточни, че локалната власт е най-близо до хората, и че тези избори са извънредно значими и изискват отговорно отношение.

Мустафа Карадайъ - ръководител на Движение за права и свободи - За нас задачата е опазване на сегашните позиции в локалната власт и разширение на присъединяване на Движение за права и свободи в локалната власт.
Нека идните избори са сцена за борби на стратегии и платформи за развиване и стопански напредък на общините и районите, за основаване на по-добри условия за капиталовия климат за вложенията в тези общини.

Все още не е ясно дали Движение за права и свободи ще издигне собствен претендент за кмет на София или ще поддържа друга номинация. Консултациите в партията занапред предстоят.

 Движение за права и свободи се записаха за локалните избори Движение за права и свободи се записаха за локалните избори
Движение за права и свободи внесоха документи за регистрация на партията за присъединяване в локалните избори. Целта на придвижването е да затвърди сегашните си позиции по места, сподели л...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР