ДПС в Истанбул открито агитира за кандидата на ГЕРБ проф.

...
ДПС в Истанбул открито агитира за кандидата на ГЕРБ проф.
Коментари Харесай

ДПС в Истанбул агитира за Герджиков

ДПС в Истанбул намерено пропагандира за претендента на ГЕРБ проф. Анастас Герджиков за президент на балотажа в неделя. Това се вижда на страницата на структурата във Facebook, на която е оповестен и постер на Герджиков с претендента за вицепрезидент - Невяна Митева.. Карадайъ в типичния си жанр съобщи, че " последователите на придвижването са мъдри и ще създадат своя избор съгласно авансово контури от Движение за права и свободи профил на бъдещия президент - да бъде обединител на нацията, да е лице пред света и прочие "

От повече от година ДПС  открито води война с сегашния държавен глава и кандидат за втори мандат - Румен Радев. Преди да бъде необуздано предходното Народно заседание, Карадайъ в декларация упрекна Радев, че разделя нацията и че се слага над конституцията. " Или се е самозабравил, или умишлено прокарва концепцията за президентска република ", упрекна го водачът на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи нееднократно влиза в спор с Радев и поради работата на служебното държавно управление и по-специално акциите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков против пазаруването на гласове, които Движение за права и свободи окачестви като " принуда " и " заплашване " на гласоподавателите му. Радев и служебният кабинет нападнаха Движение за права и свободи поради Делян Пеевски, глобен от Съединени американски щати по закона " Магнитски " за " значима корупция ".

Мустафа Карадайъ също бе претендент за президент и се класира трети с 11.57% от гласовете, а на парламентарните избори Движение за права и свободи изненадващо изпревари Българска социалистическа партия и завоюва 13%, което е 335 781 гласа. Над 90 000 от тях пристигнаха от изселниците в Турция.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР