ДПС се регистрира за участие в местните избори.Местните избори са

...
ДПС се регистрира за участие в местните избори.Местните избори са
Коментари Харесай

ДПС се регистрира за местните избори, Карадайъ зове за обединение

ДПС се записва за присъединяване в локалните избори.

Местните избори са доста значими за хората, тъй като локалната власт е най-близо до хората. Общинските препоръки, кметовете на общини и кметства са най-близо до хората. От тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще ще си градим. Това съобщи водачът на партията Мустафа Карадайъ.

Някои хора плануват акции и връзки във виртуалните полета, което не е неприятно. Трябва да употребяваме технологиите, само че да не оставаме единствено във виртуалното поле, тъй като проблемите на хората са действителни. Живият контакт с хората е доста значим, тъй като тези, които си градят връзката и акциите в полето на виртуалното и остават там, губят живия контанкт с хората и действителните проблеми на хората остават виртуални за тях, разяснява водачът на Движение за права и свободи.

Надяваме се тези избори да не се трансфорат още веднъж в сцена на борби, противодействия и разделения. А да търсим формулите за обединяване и конкуренцията да бъде в решаването на проблемите на хората. В тези времена е нужно обединяване. Време е за ново начало. Време е за обединяване, не за разделяне и опълчване непременно, както някои партии се пробват да вършат, акцентира Карадайъ.

По думите му от през днешния ден стартират номинциите за претенденти.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР