ДПС отново внася законодателните промени за пълна проверка на т.нар.

...
ДПС отново внася законодателните промени за пълна проверка на т.нар.
Коментари Харесай

ДПС отново внася законови промени за проверка на златните паспорти

ДПС още веднъж внася законодателните промени за цялостна инспекция на така наречен златни паспорти , свързани с режима на приемане на българско поданство против вложения, съобщи БНР.

Заместник-председателят на парламентарната група на придвижването Хамид Хамид съобщи, че макар поръчката на премиера Кирил Петков да бъде осъществена цялостна инспекция, парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ е бламирала този ангажимент в пленарната зала.

„ Паническото отменяне на предложенията да бъде осъществена инспекция на всеки един „ златен паспорт “ от ден на ден стеснява кръга към тези, които отхвърлят предлагането. Няма да приемем такова държание от министър-председателя, с което той се пробва да замете инспекцията на тези съответни случаи. Ще извадим скоро всички връзки на този стеснен кръг и на фамилиите им с китайци, които най евентуално работят за някои други служби. “

На първо четене Народното събрание постави завършек на даването на поданство против вложения, само че отхвърли настояването на Движение за права и свободи за цялостна инспекция на издадените „ златни паспорти “.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР