ДПС осигури кворума за работата на Народното събрание днес. Това

...
ДПС осигури кворума за работата на Народното събрание днес. Това
Коментари Харесай

БСП очакват концесия и за ДПС заради осигурения кворум днес


Движение за права и свободи обезпечи кворума за работата на Народното събрание през днешния ден. Това е доказателство, че те постоянно са били част от ръководството на Бойко Борисов, само че подмолно, оповестиха депутатите от Българска социалистическа партия на брифинг в коридорите.

Стоян Мирчев от левицата даде и други образци за това, че Движение за права и свободи са част от подмолното ръководство - митингите против държавното управление и основния прокурор, които демонстрират обвързаностите сред двете партии, поддръжката на Движение за права и свободи за държавния бюджет, в подмяна на която общини на Движение за права и свободи получавали пари.

ГЕРБ и Движение за права и свободи трансфораха политическата действителност в България в един пазар - родния Капълъ Чарши, разгласи още Мирчев. По думите му политиката в страната е " политика на концесия " и занапред ще разберем какви концесии значи поддръжката на Движение за права и свободи. Това е част от модела на мафията, който не би трябвало да се търпи, безапелационен бе социалистът.

Движение за права и свободи взе участие в ръководството подмолно, а не - посредством публична коалиция. Патриотите са лист, зад който се крие този развой. Доскоро те бяха патерица на ГЕРБ, а в този момент са патерица на Движение за права и свободи, счита Стоян Мирчев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР