Дойде моментът да ви запознаем с първата конкурентна група български

...
Дойде моментът да ви запознаем с първата конкурентна група български
Коментари Харесай

Кои са най-добрите бармани във Велико Търново и Варна?

Дойде моментът да ви срещнем с първата конкурентна група български бармани, които ще се борят за билет за Мексико сити и присъединяване на финала на най-престижното международно съревнование за бармани – World Class!

Търсенето на истински и впечатлаващи бармански умения води Ники Нейков (посланик на World Class в България) и Адриан Михалчик (международен съдия) в Търново и Варна, където се срещат с локалните митове на горещите бар точки на града.  Критериите, по които Адриан Михалчик селектира финалистите, са ясни, само че покриването им въобще не е елементарно. Оценява се добър усет, мирис, баланс на напитката. От съперниците се чака да покажат и креативност, техника, познания и умения за работа с алкохолната основа. Всичко би трябвало да се случи в границите на някакви си 7 минути, в които напрежението от това, че пред теб стои един от топ 10 барманите в света, ще си каже в допълнение думата.

Двамата специалисти стопират първо в Търново, където се срещат с две от звездите на остарялата столица. Иван Попов е барман в Tequilla Bar Funky Monkey, а във Vouge Bar пък ги посреща харизматичният барман Милен Джанзов.

От Търново се насочат към дъждовна Варна, където се приютяват първо в The Martini. Там зад бара е доста младият и извънредно надарен Герман Гочев. После Генади Митев от бар Cheers се хвърля самоуверено в борбата, употребявайки шафран за коктейла си, а Александър Георгиев от Grifid Hotel употребява седемте минути, с цел да показва респектиращия си 10-годишен опит. Михаил Цветанов от Cheers е подготвил за двамата специалисти страшна изненада, а Garden bar пък вади печелившата си карта – засукалият мексикански мустаци Владислав Адамски.

Вижте целия епизод тук, а в случай че като нас сте фенове на коктейлите, записвайте си и следете поредицата всеки вторник и четвъртък в канала на World Class Bulgaria в youtube и на страницата им във Фейсбук. 



С поддръжката на World Class Bulgaria
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР