Дойде краят на паузата за мачовете на националните отбори, а

...
Дойде краят на паузата за мачовете на националните отбори, а
Коментари Харесай

Шави скача в боя с Барселона с важно дерби в Ла Лига - ще има ли изненада?

Дойде краят на паузата за мачовете на националните тимове, а с което още веднъж ще се възобновят борбите в европейския клубен футбол. По време на въпросното спиране се стигна до нещо дълго чакано за последователите на един от огромните грандове - . А точно - легендата на клуба Шави Ернандес публично бе показан и стартира работата си като старши треньор.

Дебютният му дуел няма да е по никакъв начин елементарен, защото е градско дерби против Еспаньол. Двубоят на " Камп Ноу " ще се организира в събота (20.11) от 22:00 часа българско време. Победата за " блаугранас " е извънредно значима, тъй като те са на нежеланата девета позиция все още - на единадесет точки от върха и на шест от четвъртото място - последното, което дава право на присъединяване в Шампионска лига.
Какви са упованията съгласно? Исторически разгром донесе най-тежката загуба в историята на Лудогорец
Бългаарският шампион Лудогорец изживя най-тежката си европейска вечер и позволи най-тежкото проваляне в историята си, най-малко от...

Барселона се оправя сполучливо против градския противник и има четири победи в последните шест публични директни мача. Нов триумф за тях е оценен с коефициент 1,36 от efbet. Ставката за триумф на Еспаньол пък е 8,75, до момента в който равенството е с коефициент 5,75.

Последната победа за Еспаньол над този противник е от 17 януари 2018 година, когато се постанова с минималното 1:0. Отборът освен, че играе мъчно против именития си конкурент, само че и рядко се разписва - едвам в два от седемте им най-скорошни дуели в испанската Ла Лига. Коефициентите на efbet за гол/гол и няма гол/гол са изцяло идентични в тази ситуация - по 1,95.
Какво ще се случи с огромните звезди на двата тима? 
В този тежък за Барселона сезон безспорно в нападението на тима изпъква един футболист - Мемфис Депай. Нидерландецът играе по цялата офанзива на отбора и се намира в чудесна самостоятелна форма. Той има пет попадения в последните си пет дуела за " лалетата " и за каталунците. Въпреки че се появиха спекулации за това, че Депай не е изключително мечтан от Шави, наподобява невероятно различен да поведе офанзивата на Барселона, поради травмите и обстановката със Серхио Агуеро. А коефициентът на efbet за това точно Мемфис да означи първия гол в този дуел е 4,40.
Сърдечните проблеми на Агуеро заплашват да прекратят кариерата му
Сърдечните проблеми, с които бе диагностициран Серхио Агуеро, могат да бъдат задоволително съществени, с цел да прекратят прибързано кариер...

За Еспаньол в страхотна форма се намира нападателят Раул де Томас. Той съумява да се разпише в пет от последните шест дуела на своя тим, като включително влизат попадения против Атлетик Билбао и Реал Мадрид. предлага коефициент от 3,60 за негов гол когато и да е на градското дерби против Барселона.

бонус 200% за спорт в efbet " />
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР