Доволни сме от постигнатите резултати до момента. Следим всяко число

...
Доволни сме от постигнатите резултати до момента. Следим всяко число
Коментари Харесай

Здравните власти видяха добър знак от разхлабването на мерките

Доволни сме от постигнатите резултати досега. Следим всяко число с нужната угриженост и паника. Следим повишаването на случаите, само че има и добър знак – нямаме подобен огромен напор и напън върху лечебните заведения. Това съобщи здравният министър проф. Костадин Ангелов по време на постоянния брифинг на здравните управляващи.
" И в Кюстендил, и във Враца сътрудниците се оправят, имат всичко належащо и задоволителен брой кревати ", уточни Ангелов.
По думите му ограниченията се разхлабват по този начин, че да не се изпусне обстановката с. Той уточни, че заболеваемост от към 200 и малко повече на 100 000 души разрешава да се работи обикновено.
Към днешна дата 40% са заети леглата за неусложнени пациенти, 42% - тези на интензивните кревати.
Най-висок % заети кревати има в Благоевград – 81%, следва област Плевен.
" Няма особена динамичност на обстановката на Балканите и в Европа ", уточни доцент Ангел Кунчев .
" Тенденцията е повишаване на случаите – има повишаване с 24% въз основата на 100 000 души ", сподели ръководителят на НОЩ Венцислав Мутафчийски . По думите му се намираме на равнищата от 22 октомври предходната година.
Смъртността е много колебаеща се и съпоставяне с предходната седмица има понижение с 9%. Мутафчийски уточни, че смъртността е на приливи и отливи в последните седмици.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР