Довечера са първите номинации в кралство Норландия. По волята на

...
Довечера са първите номинации в кралство Норландия. По волята на
Коментари Харесай

Кулагин отново в центъра на събитията, навършва 21 в къщата на Big Brother

Довечера са първите номинации в кралство Норландия. По волята на Биг Брадър тази вечер ще се случи и нещо ненадейно - светкавични елиминации.

Един от VIP съквартираните в Къщата на Big Brother ще я напусне вечно довечера. Извънредното решение бе взето от Биг Брадър скрито от съквартирантите, които напълно не подозират, че тази вечер ще кажат довиждане на собствен евентуален противник за огромната победа.
 Кулагин, Ева и Розмари NOVA
Как ще се случи това? Преди изключителните елиминации, ще се проведат и първите номинации в Къщата. След което феновете ще имат опция да гласоподават и изгонят един Съквартирант от шоуто.
 Яна и Петко NOVA-->
И този уикенд животът в Къщата бе изпълнен с доста безредици. Валентин Кулагин означи 21-вия си рожден ден. Каква изненада му подготви Биг Брадър, ще разберем тази вечер от 20:00 ч. единствено в ефира на NOVA. Едно е несъмнено - непрекъснатите кавги на звездния гримьор с президент мис Недкова водят до наяве неспокойствие измежду останалите съквартиранти. И то в миг, когато седмичният им бюджет бе понижен с цели 20%.
 Ева и Стефан NOVA
Причината за глобата е неведнъж нарушение на едно от разпоредбите в Къщата. При това главно предписание, за което Биг Брадър следи зорко. Заради престъпването му, освен бюджетът в Къщата бе понижен, само че и един от съквартирантите получи директна служебна номинация . Кое и кой ядосаха толкоз Биг Брадър - още веднъж тази вечер по NOVA.

Гледайте първи номинации, светкавични елиминации, рожден ден и първи съществени наказания във VIP Brother Live довечера.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР