Доста тежка седмица имаха състезателите с двуразови тренировки за физика.

...
Доста тежка седмица имаха състезателите с двуразови тренировки за физика.
Коментари Харесай

Киров: Доста тежка седмица имаха състезателите с двуразови тренировки

" Доста тежка седмица имаха състезателите с двуразови тренировки за физика. Трябваше да я приключим с една контрола. Хубаво е, че няма травми. Нормално, бяха малко по-тежки, малко повече се измориха, само че това беше задачата за тази седмица ", разяснява треньорът на Берое Николай Киров след успеха с 3:1 в контролата против Марица.
 Берое надделя Марица (Пд) в контрола, нов свети с три асистенции Берое надделя Марица (Пд) в контрола, нов свети с три асистенции
Той разяснява и казуса с картотекирането на Уерди Мара, който записа три асистенции против Марица: " Не мога да ви отговоря, не е от нашата компетентност. Документите са подадени. Вече е от компетенцията на държавните институции. "

" Не може да няма терзание от тежките последни мачове и отрицателните резултати. Сами сме се докарали до това състояние и сами би трябвало да излезем ", приключи Николай Киров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР