Челси обмисля да привлече в редиците си бранителя на Манчестър

...
Челси обмисля да привлече в редиците си бранителя на Манчестър
Коментари Харесай

Челси може да привлече Рафаел Варан

Челси обмисля да притегли в редиците си бранителя на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан. Контрактът на 31-годишния защитник изтича след броени дни и " алените дяволи " към този момент оповестиха, че няма да бъде възобновен. Така на " Стамфорд Бридж " може да се възползват и да го вземат като свободен сътрудник, счита " Фишайес ".

" Лондончани " търсят умел бранител, който да размени напускащия Тиаго Силва. Именно поради това те са се спрели на френския национал, който ще им излезе и без пари. " Сините " обаче може да срещнат конкуренция за подписа му, който е мечтан от Ювентус и Ал-Насър.

Челси изпитваше доста усложнения тъкмо в защита през сезона и подсилването в тази зона е безусловно наложително, през лятото. Варан не съумя да блесне с екипа на Манчестър Юнайтед, само че причина за това бяха и травмите, които го преследваха. Въпреки съмненията, които сподели при " алените дяволи ", той си остава един от качествените бранители в Европа, който има богат опит в Реал (Мадрид) и с националния тим на Франция.

Потенциалното привличане на Варан може да се окаже добра договорка за Челси, който ще се снабди с умел защитник без да заплаща трансферна сума и ще спести пари, с които да се укрепи и в други зони. " Сините " няма да могат да харчат толкоз свободно през лятото, тъй като ще бъдат мощно лимитирани от разпоредбите за Финансов феърплей. Поради това ще би трябвало да бъдат много рационални в вложенията си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР