Доста продукти от домакинството успешно се справят с някои често

...
Доста продукти от домакинството успешно се справят с някои често
Коментари Харесай

Как да се справим с пъпките с шампоан против пърхот

Доста артикули от семейството сполучливо се оправят с някои постоянно срещани козметични проблеми - слагаме резенчета краставица или студени торбички чай върху подпухналите клепачи, мажем неприятна пъпчица с малко паста за зъби.
 Паста за зъби и 10 непредвидени метода, по които можем да я използваме вкъщи
10 непредвидени приложения на пастата за зъби за дома

Безценният асистент за елементарно разчистване

И до момента в който някои от тези " трикове " имат противоречив резултат, други са изцяло разумни. Последният, който набира известност в обществените мрежи, е потреблението на шампоан против пърхот за битка с акнето.

Оказва се, че той е от работещите трикове поради дейните съставки на шампоана. Цинк пиритион се срещна в множеството артикули против пърхот и е фунгистатик - стопира развиването на гъбичките, които са в основата на този противен проблем. Подобна е другата дейна съставна част в този вид шампоани селениев сулфит.
 Снимка 594045

Затова и кожните лекари удостоверяват, че в случай че страдаме от гъбично акне, няма за какво да се учудваме, че то понижава, когато мием лицето си с шампоан срещу пърхот. " Има доста неща, които предизвикват акне, като единият тип са появяването на гъбички в потните жлези и последвалото им инфектиране ", прецизира доктор Джошуа Зейчнър пред.

Той обаче натъртва, че шампоанът за пърхот ще повлияе добре на акнето ни, единствено в случай че страдаме точно от гъбично такова. Ако просто се дразним на няколко пъпки на челото, най-добре да употребяваме местни артикули за акне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР